Plase insecte plisse

Plase de țânțari plisse

Plasele de țânțari plisse sunt tipuri de plase de protecție împotriva țânțarilor și a altor insecte care pot fi montate pe ferestre sau uși. Plise-ul este un sistem de plasă pliată care permite plasa să fie strânsă într-o formă compactă când nu este utilizată. Acesta se extinde și se deschide pentru a acoperi deschiderea ferestrei sau a ușii atunci când este necesar.

Avantajele plaselor de țânțari plisse includ:

 1. Estetica: Plasele plise arată mai bine decât plasele tradiționale, deoarece sunt mai discrete atunci când nu sunt în uz.
 2. Funcționalitate: Plasele plisse sunt ușor de deschis și închis și pot fi adaptate pentru a se potrivi la diverse dimensiuni de ferestre și uși.
 3. Durabilitate: Deoarece plasa este pliată în loc să fie întinsă, plasele plisse tind să aibă o durată de viață mai lungă comparativ cu plasele tradiționale de țânțari.
 4. Ventilație: Plasele plisse permit o bună ventilație a aerului, menținând în același timp insectele afară.

+
ani experiență
plase plisse
Beneficiile plaselor de țânțari plisse

 1. Protecție împotriva insectelor: Plasele plisse oferă o barieră eficientă împotriva țânțarilor, muștelor și altor insecte nedorite, fără a utiliza chimicale sau pesticide.

 2. Confort sporit: Aceste plase vă permit să vă bucurați de aerul proaspăt și de ventilație în casa dvs. fără a fi deranjat de zgomotele și înțepăturile insectelor.

 3. Prevenirea bolilor: Prin blocarea accesului țânțarilor și a altor insecte care pot transmite boli, plasele plisse contribuie la protejarea sănătății dumneavoastră și a familiei dvs. de boli precum malaria, dengue, febra West Nile și Zika.

 4. Estetica: Plasele plisse au un aspect elegant și discret, ceea ce le face o soluție de protecție împotriva insectelor care se potrivește cu designul interior al casei dvs.

 5. Ușurință în utilizare: Plasele plisse sunt ușor de manevrat și pot fi deschise sau închise rapid și fără efort.

 6. Adaptabilitate: Aceste plase pot fi personalizate pentru a se potrivi unei varietăți de dimensiuni și forme de ferestre și uși, oferind flexibilitate în design și instalare.

 7. Durabilitate: Materialele și mecanismele folosite în plasele plisse sunt de obicei de înaltă calitate și rezistente, asigurând o durată de viață îndelungată a produsului.

 8. Reducerea chimicalelor: Prin utilizarea plaselor plisse, nu veți mai fi nevoit să apelați la spray-uri, pastile sau alte substanțe chimice pentru a vă proteja de insecte, contribuind astfel la un mediu mai sănătos în casa dvs. și la protejarea mediului înconjurător.

plase plisse

Cum se măsoară corect dimensiunile ferestrei pentru o plasă de țânțari plisse?

plase plisse

Pentru a măsura corect dimensiunile ferestrei pentru o plasă de țânțari plisse, urmați acești pași simpli:

 1. Măsurarea lățimii: Folosind o ruletă sau o riglă, măsurați lățimea ferestrei de la un capăt la celălalt. Asigurați-vă că măsurați în partea de sus, de mijloc și de jos a ferestrei, deoarece uneori dimensiunile pot varia ușor. Notați cea mai mare valoare dintre cele trei măsurători.

 2. Măsurarea înălțimii: Măsurați înălțimea ferestrei de la partea de sus până la partea de jos. La fel ca în cazul lățimii, măsurați înălțimea în trei puncte diferite: stânga, centru și dreapta. Notați cea mai mare valoare dintre cele trei măsurători.

 3. Adăugarea toleranței: Pentru a vă asigura că plasa se va potrivi perfect, este recomandat să adăugați o marjă de toleranță la dimensiunile măsurate. Această marjă poate fi de aproximativ 1-2 cm (0,4-0,8 in) pentru lățime și înălțime. Astfel, veți avea suficient spațiu pentru a instala plasa fără probleme.

Odată ce aveți toate dimensiunile, puteți comanda o plasă de țânțari plisse care să se potrivească corect ferestrei dvs. Asigurați-vă că furnizați toate măsurătorile furnizorului pentru o oferta cât mai exactă. Dacă aveți nelămuriri sau nu sunteți sigur de măsurători, nu ezitați să ne contactați.

Adresa

Telefon

Mail