Plase țânțari rulou

Plasă țânțari rulou

Plasele de tantari tip rulou reprezintă soluția perfectă pentru a vă proteja casa împotriva insectelor nedorite, fără a compromite stilul și estetica locuinței. Realizate din materiale de înaltă calitate și durabile, aceste plase sunt concepute pentru a se integra perfect în orice tip de fereastră sau ușă, oferindu-vă un spațiu liniștit și confortabil.

Avantajele plaselor de țânțari rulou includ:

 1. Protecție eficientă: Plasele de tantari tip rulou țin la distanță insectele nedorite, protejându-vă familia de înțepăturile de țânțari și de eventualele boli pe care aceștia le pot transmite.
 2. Design discret: Cu un design subțire și elegant, aceste plase se integrează perfect în orice tip de fereastră sau ușă, fără a afecta aspectul estetic al locuinței.
 3. Ușor de utilizat: Sistemul de rulare permite deschiderea și închiderea facilă a plasei, oferindu-vă un control total asupra expunerii la aer liber.
 4. Durabilitate: Fabricate din materiale rezistente la intemperii și coroziune, plasele de tantari tip rulou garantează o durată lungă de viață și o protecție eficientă.
 5. Instalare simplă: Montarea plaselor de tantari tip rulou este rapidă și ușoară, fără a necesita cunoștințe tehnice sau echipamente speciale

+
ani experiență
Beneficiile plaselor de țânțari tip rulou

 1. Prevenirea bolilor: Prin ținerea la distanță a țânțarilor și a altor insecte, plasele de tantari tip rulou reduc riscul de a contracta boli precum malaria, febra dengue, virusul Zika și febra West Nile.
 2. Aerisire naturală: Aceste plase permit aerisirea eficientă a locuinței, asigurând un mediu sănătos și confortabil, fără a compromite siguranța și protecția împotriva insectelor.
 3. Reducerea alergiilor: Plasele de tantari tip rulou pot contribui la reducerea simptomelor alergice prin filtrarea polenului și a altor particule care pot provoca reacții alergice.
 4. Estetica neafectată: Designul discret și variatele opțiuni de personalizare ale plaselor de tantari tip rulou permit integrarea acestora în orice stil arhitectural sau de design interior, fără a afecta aspectul estetic al locuinței.
 5. Ușurința în utilizare: Sistemul de rulare al plaselor de tantari este simplu și ușor de utilizat, permițând deschiderea și închiderea plasei fără efort.
 6. Întreținere minimă: Datorită materialelor durabile și rezistente la coroziune, plasele de tantari tip rulou necesită o întreținere minimă, economisind timp și efort în îngrijirea lor.
 7. Eficiență energetică: Utilizând plasele de tantari tip rulou pentru a permite aerisirea naturală a locuinței, veți reduce nevoia de a folosi aerul condiționat, ceea ce poate duce la economii semnificative de energie.

Cum se măsoară corect dimensiunile ferestrei pentru o plasă de țânțari rulou?

plase plisse

Pentru a măsura corect dimensiunile ferestrei pentru o plasă de țânțari tip rulou, urmați acești pași simpli:

 1. Măsurarea lățimii: Folosind o ruletă sau o riglă, măsurați lățimea ferestrei de la un capăt la celălalt. Asigurați-vă că măsurați în partea de sus, de mijloc și de jos a ferestrei, deoarece uneori dimensiunile pot varia ușor. Notați cea mai mare valoare dintre cele trei măsurători.

 2. Măsurarea înălțimii: Măsurați înălțimea ferestrei de la partea de sus până la partea de jos. La fel ca în cazul lățimii, măsurați înălțimea în trei puncte diferite: stânga, centru și dreapta. Notați cea mai mare valoare dintre cele trei măsurători.

 3. Adăugarea toleranței: Pentru a vă asigura că plasa se va potrivi perfect, este recomandat să adăugați o marjă de toleranță la dimensiunile măsurate. Această marjă poate fi de aproximativ 1-2 cm (0,4-0,8 in) pentru lățime și înălțime. Astfel, veți avea suficient spațiu pentru a instala plasa fără probleme.

Odată ce aveți toate dimensiunile, puteți comanda o plasă de țânțari tip rulou care să se potrivească corect ferestrei dvs. Asigurați-vă că furnizați toate măsurătorile furnizorului pentru o oferta cât mai exactă. Dacă aveți nelămuriri sau nu sunteți sigur de măsurători, nu ezitați să ne contactați.

Adresa

Telefon

Mail